Mühendislik Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı

Mühendislik Fakültesi Akademik Kurul toplantısı, 22 Aralık 2020 tarihinde Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Gerçek, Rektör Prof. Dr. M. Fatih Andı ve Rektör yardımcıları Prof. Dr. Fahameddin Başar ve Prof. Dr. Zühtü Hakan Akpolat’ın katılımı ile Zoom üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantı, Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Yılmaz’ın fakülteyi tanıtan sunumu ile başlamıştır. Ardından, Bölüm Başkanlarımız bölümleri ile ilgili detaylı değerlendirmelerde bulunup, öğretim üyelerinin istek ve görüşlerini dile getirmişlerdir. Toplantıda, Mütevelli Heyeti Başkanı İsmail Gerçek Topkapı Yerleşkesinin temel atma çalışmalarının başladığını ve 2022-2023 Akademik Yılında Mühendislik Fakültesinin bu yerleşkeye geçebileceği müjdesini vermiştir. Ayrıca, toplantıda Fakültemizde toplumun geleceğine fayda sağlayacak yeni bölümlerin açılabileceği üzerine öğretim üyeleri görüşlerini paylaşmış ve değerlendirmeler yapılmıştır.