Dr.Öğr.Üyesi Remziye İlayda TAN KESGİN'in Yer Aldığı Proje

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Remziye İlayda Tan Kesgin'in de araştırmacı olarak yer aldığı aşağıda detayı verilen proje önerisinin TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verilmiştir. Hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile TÜBİTAK-ARDEB 1001 (2024 -1) programı kapsamında açılan “Spor Araştırmaları” çağrısına sunulan projelerin bilimsel değerlendirme sonuçlarına göre disiplinler arası ve üniversiteler arası yürütülen “Spor Sahalarında İklim Değişikliği Koşulları Altında Sürdürülebilir Su Yönetimi: Akıllı Şehir-Akıllı Stadyum Konsepti”  proje önerisinin TÜBİTAK tarafından desteklenmesine karar verildi.