Deprem Yönetimi Semineri

5 Mart 2024 tarihinde sn. Ozan Pınar "DEPREM YÖNETİMİ" başlıklı sunumuyla Mühendislik Fakültesi öğrencilerimizle buluştu. Yüksek İnşaat Mühendisi olarak ve "Deprem Koçluğu" adındaki girişimi ile tecrübelerini paylaşan Ozan Pınar, deprem öncesi ve sonrası bireylerin bilinçlendirilmesi hususunu, çeşitli mühendislik disiplinlerine düşen sorumlulukları hatırlatarak, Deprem konusunun sadece İnşaat Mühendislerinin değil, diğer bir çok mühendislik disiplininin bir araya gelmesi ve dirençli kentleri tasarlamasıyla çözülebileceğini vurguladı. Etkinlik, soru-cevap bölümünden sonra hediye takdimi ile son buldu. Değerli bilgilerini paylaştığı için Sn. Ozan Pınar'a ve etkinliği düzenleyen "Yapı ve İnşaat Kulübü" öğrencilerine teşekkür ederiz.