Siz Kendinizi Nerde Görmek İstiyorsanız Ordasınız.

Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizle 11 Nisan 2019 tarihinde Dünya Göz Hastanesi’ne iş sahası gezisi düzenlendi.

Biyomedikal Teknolojiler Kulübü işbirliği ile düzenlenen, Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bahattin Karagözoğlu ve Doç. Dr. Haydar Özkan eşliğinde başlayan, gezide ilk olarak Dünya Göz hastanesi Biyomedikal Direktörü Zekeriya Gedik, kurum tanıtımını içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Biyomedikal’in tanımı ile sunumuna başlayan Gedik, kalibrasyon, zimmet, demo, JCI gibi terimlerin açıklamasını ve kullanım alanlarını, hastanelerde kalite koordinatörlüğü biriminin yetki ve sorumluluklarını detaylıca anlattı.

Sunumun ardından, iş geliştirme uzmanı Ayşe Dündar ve Marmara bölgesi grup biyomedikal bölge sorumlusu Özerk Erdoğan rehberliğinde hastane binasını gezen öğrencilerimiz burada bulunan cihazları görerek işlevleri konusunda detaylı bilgiler aldı. Yetkililerin öğrencilerimizin sorularının cevaplandırmasının ardından gezimiz sona erdi.