Anasayfa  |   İletişim  | EN
Biyomedikal Mühendisliği % 50 Burslu
FSMVÜ | 36. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı
36. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı

30 Kasım- 2 Aralık 2018 tarihleri arasında İskenderun Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nin ev sahipliğinde İskenderun/HATAY’da gerçekleştirilen 36. Mühendislik Dekanları Konseyi (MDK) toplantısına Mühendislik Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aktül Kavas katılmışlardır.

Konseyde açılış konuşmalarının ardından YÖK Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas “Kalite Konusunda”, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay DERELİ “Mühendislik Programlarında Endüstri 4.0”, MÜDEK Genel Sekreteri Dr. M. Yavuz Erçil ve MÜDEK Akreditasyon Yöneticisi Z. Serkan Başer  “MÜDEK Program Değerlendirmesi ile İlgili Tespitler ve Gelişmeler”; TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal “Bilim Teknoloji ve Yenilik Ekosistemimiz Durum Değerlendirmesi ve TÜBİTAK Odaklı Süreçler”, MEF Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin “Flipped Learning , Flipped Classroom Uygulamaları” konularında yapılan sunumlara katılmışlardır. Öğretim Üyelerimiz, “Eğitim ve Öğretim Süreçlerinde iyi Uygulama örnekleri MÜDEK ve ABET Akreditasyon Deneyimleri” ve “Mühendislik Fakültelerinin Sorunları ve Çözüm Önerileri” konulu panellerde de aktif katılımda bulunmuşlar ve katkı sağlamışlardır.