İSTKA Destekli Tele-Sağlık İstanbul Projesinde Eğitimler Gerçekleşti.

İstanbul Kalkınma Ajansı destekli Tele-Sağlık İstanbul isimli projemiz kapsamında; Biyomedikal Elektronik Eğitimi, İhracat Eğitimi ve Fikri Sına-i Haklar Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

23 Ekim pazartesi günü Biyomedikal Elektronik eğitimi Üniversitemizin değerli hocaları Prof.Dr. Bahattin KARAGÖZOĞLU ve Yrd.Dç.Dr. Orhan ÖZHAN ve Proje Elektronik Haberleşme Mühendisi Yasemin KARADANA tarafından gerçekleştirildi. Eğitimde biyomedikal elektronikte temel konulara değinilerek, devre tasarımının adımları ve nasıl yapılacağı konuları anlatıldı ve katılımcılara sertifika verildi.

25 Ekim Çarşamba günü İhracat Eğitimi İstanbul Kültür  Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden Öğr.Gör. Ayça YENİAY tarafından gerçekleştirildi. Eğitim de ihracat ve ihracatta önemli adımlar, gümrük mevzuatları gibi son derece önemli konular anlatıldı ve katılımcılara sertifikalar verildi

27 Ekim Cuma günü Fikri Sına-i Haklar Eğitimi  Adres Patent firması, patent uzmanlarından Seval YILMAZ tarafından gerçekleştirildi. Eğitim de marka, marka tescillenmesi, patent, faydalı model ve endüstriyel tasarım tescillemeleri konuları anlatıldı ve katılımcılara sertifika verildi.