Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Bilal Ekrem Harmanşa'nın Sempozyum Poster Sunumu

15-16 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul'da yapılan 23. Biyomedikal Bilim ve Teknoloji Sempozyumu'nda (BİOMED 2018) Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Bilal Ekrem Harmanşa, "Konfokal Mikroskop Bilgisayar Denetimcisi" başlıklı poster sunumu yapmıştır.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencimiz Bilal Ekrem Harmanşa, Bilgisayar Mühendisliği bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Berna Kiraz, Koç Üniversitesi Fizik bölümünden Prof. Dr. Alper Kiraz ve Adnan Kurt tarafından geliştirilen "Düşük Maliyetli, Masaüstü Lazer Taramalı Konfokal Mikroskop Sisteminin Geliştirilmesi" isimli projede bilgisayar denetimcisinin geliştirilmesinde görev almıştır.

Öğrencimizi ve Öğretim Üyemizi başarısından dolayı tebrik eder, Üniversitemize katkılarının ve başarılarının devamını dileriz.