FSMVÜ | Toplantı ve Çalıştay katılımı
Toplantı ve Çalıştay katılımı

Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fevzi YILMAZ  32. MDK (Mühendislik Dekanları Konseyi) Toplantısı ve Yurtdışı Doktora Eğitimi Çalıştayına katıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 20-21 Mayıs 2016 tarihlerinde Isparta'da gerçekleştirilen MDK toplantısına Üniversitemizi temsilen katılan Prof. Dr. Fevzi YILMAZ, oturumlar ve panellere katkı sağlamanın yanında akademik etkinliklerde de bulunmuştur. 53 Devlet ve Vakıf Üniversitesi dekanının iştirak ettiği toplantının çok verimli geçtiği bildirilmiştir.

Dekanımız Öğretim Elemanları Dayanışma Derneği (ÜNDER) tarafından organize edilen Yurtdışı Doktora Eğitimi Çalıştayına da katılmıştır. 30.05.2016 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesinde gerçekleştirilen çalıştayda, öğrencinin ülke seçiminden doktora türü seçimine, burs imkanlarından çalışma konularının belirlenmesine, danışman hoca tayininden başvuru sürecine kadar yapılacak eylemler yanında doktora süresi ve sonrası faaliyetler de tartışılmıştır.