FSMVÜ | Tercih Günleri
Duyuru Arşivi
Tercih Günleri

Tercih Günleri kapsamında üniversitemiz tanıtım programları İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasındaki 5 yerleşkede 26 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır.

Üniversite adayları, yerleşkelerimizde tercih ekibimizden detaylı bilgi alabilir, akademisyenlerimizle birebir görüşüp üniversitemiz bölümlerini daha yakından tanıma fırsatı elde edebilirler.

Yerleşkelerimize gelecek üniversite adaylarına, üniversitemiz bölümlerinde okuyan ve mezun olan öğrencilerimiz birebir yardımcı olacak ve kendilerine üniversitemizi öğrenci gözüyle tanıma imkanı sunacaklardır.

Tüm üniversite adaylarını, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’nin kapsamlı burs imkanlarını, akademik kadrosunu, eğitim kalitesini daha yakından tanımaları için İstanbul’un 5 farklı bölgesindeki yerleşkelerimize bekliyoruz.