Temeltaş İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ MARMARAY Projesi Müdürü Muhammet Rüştü ÖZCAN'ın ziyareti

15 Mayıs 2015 Cuma günü, Mühendislik Fakültesi bünyesinde verilen Girişimcilik ve İnovasyon dersi kapsamında Üniversitemize konuk olarak katılan Temeltaş İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ Proje Müdürü Muhammet Rüştü ÖZCAN, yurtiçi ve yurtdışında yer aldıkları önemli projeler hakkında bilgiler aktardı. Projelerdeki zeminler ve zeminlere göre uyguladıkları teknolojileri tanıtarak öğrencilere uygulamalar hakkında geniş ölçekli bilgiler verdi. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi YILMAZ, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. İbrahim EKİZ, İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşe Bengü SÜNBÜL, Araştırma Görevlileri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı seminerde ÖZCAN, rol aldıkları 1. etabı tamamlanmış, 2. ve 3. etabın da çalışmaları süren ve dünyada birçok ilke imza atan MARMARAY projesini detaylı şekilde anlattı. Genç mühendislere İnşaat sektörünün geldiği son teknolojileri aktaran ÖZCAN’a ve birlikte geldiği Temeltaş AŞ şirket yöneticilerine hediye takdim edildi.