FSMVÜ | TBMM MÜZESİ
TBMM MÜZESİ

15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişiminde maalesef birçok kamu kurumu ve yatırımı  yanında Türkiye Büyük Millet Meclisimiz de bombalamalara maruz kalmıştır. Milletimiz bu kalkışmaya milli bir direniş refleksi vererek geri püskürtmüştür. Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Gazi TBMM’ye ve milletimize geçmiş olsun.

Gazi Meclisimizde oluşan tahribatın izlerinin de sergileneceği  bir müzenin kurulması ve hasar gören bölümlerin güçlendirilmesi için oluşturulan Ulusal Komisyonda, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekai CELEP de yer almaktadır. Komisyon Ankara ve İstanbul'da çalışmalarına başlamıştır. Komisyon üyelerine başarılar diliyoruz.