İnşaat Mühendisliği % 100 Burslu
Bilgisayar Mühendisliği % 50 Burslu
Biyomedikal Mühendisliği % 100 Burslu
Biyomedikal Mühendisliği % 50 Burslu
FSMVÜ | Prof.Dr. Zekai Celep ve Dr. Müh. Ali Ruzi Özuygur'un çalışmaları yayınlanmıştır.

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Zekai Celep ve Dr. Müh. Ali Ruzi Özuygur'un aşağıda belirtilen çalışması İMO Bursa Bülteni'nde yayınlanmıştır.

Zekai Celep, Ali Rüzi Özuygur; Yüksek binaların tasarımı, İMO Bursa  Bülten, 70, 8-12, 2017.

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Zekai Celep'in aşağıda belirtilen bir diğer çalışması ise İnşaat Mühendisleri Odası Teknik Dergisi'nde yayınlanmıştır.

Mehmet Sefa Orak, Zekai Celep; Gedikbulak okul binasının sismik performansı hakkında, Teknik Dergi, İnşaat Mühendisleri Odası, 28 (2), 7889-7896, 2017.