Prof Dr. Zekai Celep'in bildirileri yayınlanmıştır.

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Zekai Celep, aşağıda listelenen bildirilere hazırlayıcı olarak katıkıda bulunmuştur.

Z. Ahunbay, G. Altay, G. Arun, O. Aydemir, F.D. Atasagun, Z. Celep, M. Altug Erberik, A. İlki, F. Kuran, Z.G. Ünal, F. Aköz, N. Olgun, M. Şimşek, Y. Kaya, Y. Uçar; A guideline for earthquake risk management of historical structures in Turkey, 4. International Conference Earthquake Engineering and Seismology, 11-13 October 2017, Anadolu University, Eskişehir.

Z. Ahunbay, G. Altay, G. Arun, O. Aydemir, F.D. Atasagun, Z. Celep, M. Altug Erberik, A. İlki, F. Kuran, Z. Gül Ünal, F. Aköz, N. Olgun, M. Simsek, Y. Kaya, Y. Uçar; Preparation of a guideline for earthquake risk management of historical structures in Turkey, 3rd International Conference on Protection of Historical Constructions, Lisbon, Portugal, 12-15 July, 2017.

Z. Ahunbay, G. Altay, G. Arun, O. Aydemir, F.D. Atasagun, Z. Celep, M. Altug Erberik, A. İlki, F. Kuran, Z.G. Ünal, F. Aköz, N. Olgun, M. Şimşek, Y. Kaya, Y. Uçar; the Turkish guideline for earthquake risk management of historical structures, Uluslararası Katılımlı 6. Tarihi Yapıların Korunması ve Güçlendirilmesi Sempozyumu-02-04 Kasım 2017, Trabzon.

Zekai Celep, Kadir Güler, Ömer Faruk Sert, Atalay Baykan, Gülin Türk; İstanbul, Eminönü’nde bulunan Rüstempaşa Camii’nde yapılan yapısal müdahaleler, Tarihi Yapılarda Deprem Risklerinin Yönetimi Uluslararası Sempozyumu (Türkiye İçin Hazırlanan Kılavuzun Sunumu), Vakıflar Genel Müdürlüğü, 05-06 Ekim 2017, İstanbul.