Anasayfa  |   İletişim  | EN
İnşaat Mühendisliği
İnşaat Mühendisliği (Burslu)
İnşaat Mühendisliği (% 50 İndirim)
Bilgisayar Mühendisliği
Bilgisayar Mühendisliği (Burslu)
Biyomedikal Mühendisliği
Biyomedikal Mühendisliği (Burslu)
Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Burslu)
Elektrik-Elektronik Mühendisliği (% 50 İndirim)
FSMVÜ | ÖNEMLİ DUYURU!!! Biyomedikal Mühendisliği Öğrencilerinin 2020 Yaz Dönemi Yaz Stajı Düzenlemesi
Duyurular

Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin 2020 Yaz Döneminde yapacakları YazStajı Düzenlemesi (Sadece 2020 yaz dönemi için geçerlidir)

COVID-19 salgını dolayısıyla, 2020 yılı yaz döneminde yapılacak yaz stajı için Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Staj Esasları (http://biyomedikal.fsm.edu.tr/Muhendislik-Fakultesi-Bolumler-Biyomedikal-Muhendisligi--Stajlar), Fakülte Staj Esasları, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Ön lisans ve Lisans StajYönergesi dikkate alınarak yeni bir düzenleme yapılmıştır.

Tüm öğrenciler, Bölüm WEB sayfasındaki staj ile ilgili kısımda yer alan staj esasları ve ilgili tümbelgeleri dikkatle okumalı ve istenen işlemleri yapmalıdır. Yaz Stajı yapmak için ön şartların ve diğer koşulların sağlanması zorunludur.

İsteyen öğrenci, bu dönem yapacağı stajını diğer döneme erteleyebilir.

2020 yılı yaz döneminde yaz stajını yapmak isteyen Biyomedikal Mühendisliği Bölümü öğrencileri, aşağıda açıklanan kendilerine uygun olan yöntemlerden birisini seçebilirler;

Hastane veya bir mühendislik işletmesinde staj yapmak isteyen ve staj yapacağı işyerini bulan öğrenciler;

• Staj başvurusu işlemleri için bölüm WEB sayfasında açıklanan staj esaslarında bulunan tüm evrakları uygun biçimde hazırlayıp en geç 10 gün öncesine kadar dmalkoc@fsm.edu.tr mail adresine göndermesi gerekmektedir. Bu süreçte evrak gönderimi ve takibi eposta yoluyla yürütülecektir. Zorunlu Staj Sigortası okul tarafından yapılacaktır.

Endüstride staj yeri bulamayan öğrenciler için yüz yüze ve uzaktan staj uygulaması;

• Bezmialem Vakıf Üniversitesi biyomedikal biriminde haftanın bir günü yüz yüze ve diğer dört günü uzaktan staj imkânı sunulacaktır.
  • Üniversitemiz BETAM müdürlüğü bünyesinde haftanın bir günü yüz yüze ve diğer dört günü uzaktan staj imkânı sunulacaktır.

Staj Sonrası;

• Stajını bitiren öğrenciler güz dönemi başında bölüm öğretim üyelerinden oluşacak staj komisyonuna sunumlarını yaparlar ve hazırladıkları stajdefterini teslim eder.
  • Staj komisyon tarafından başarılı/başarısız olarak onaylanır.

Fakülte Yönetim Kurulu kararı ile yukarıdaki açıklamalar sadece 2020 YAZ döneminde yapılacak stajlar için uygulanacaktır.

Bezmialem Vakıf Üniversitesi biyomedikal biriminde yapılacak olan stajlar 1. Grup 22 Haziran 2020, 2. grup 7 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak şekilde iki grup halinde yapılacaktır (Staj başlama tarihlerinde grupların belirlenmesine göre değişiklik olabilir). Grupları belirleyebilmek amacıyla dmalkoc@fsm.edu.tr mail adresine 17.06.2020 Çarşamba günü saat 13:00’e kadar öğrencilerimizin adını soyadını yazarak hangi grupta olmak istediklerini belirten mail atmaları gerekmektedir.

BETAM bünyesinde staj yapmak isteyen öğrencilerimizin de dmalkoc@fsm.edu.tr mail adresine 17.06.2020 Çarşamba günü saat 13:00’ekadar ad-soyad belirterek BETAM’da staj yapmak istediklerini belirten mail atmaları gerekmektedir. Öncelikli olarak mezun duruma gelmiş olanlar ve 2. yaz stajını yapması gerekenlerin başvurması önemlidir.