Netes Mühendislik ve KandH şirketinden Biyomedikal Mühendisliği bölümümüze ziyaret.

Mühendislik Fakültemizin ve Biyomedikal Mühendisliği bölümümüzün laboratuvar teknik ekipmanları ve mühendislik eğitimi deney düzenkleri ile eğitim materyalleri tedarikçilerimizden Netes mühendislik ve iş ortağı KandH firması bölümümüze bir ziyaret gerçekleştirmiştir.

Ziyaret sırasında KandH firması tarafından yeni nesil eğitim araçlarının tanıtımı üzerine bir sunum yapılmıştır. Mühendislik eğitiminde teorik bilginin yanı sıra uygulamalı eğitimin son derece önemli olduğuna inanan bölümümüz, son teknoloji eğitim materyallerini yakından takip etmekte ve öğrencilerimizin piyasa koşullarına ve trendlerine vâkıf olması istenmektedir.

Ziyaretde Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bahattin KARAGÖZOĞLU hocamız, bölüm asistanlarımız, Netes firmasından Veli ŞAHİN bey ve KandH firmasından Sofia Lien hanımefendi bulunmuştur.