FSMVÜ | Mühendislik-Mimarlık Fak. Araş. Gör. İdil SÜRER 5. Dünya Eğitim Bilimleri Konferansına Katıldı.
5-8 Şubat 2013 tarihleri arasında, İtalya'nın Roma kentinde, Sapienza Üniversitesi ev sahipliğinde, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ), John Hopkins Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Kıbrıs Eğitim Bilimleri Derneği işbirliğinde düzenlenen 5. Dünya Eğitim Bilimleri Konferansı'na (5th World Conference of Educational Sciences) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Araştırma Görevlisi, İdil SÜRER, "An analysis of Ottoman Garden Culture: Garden Kiosks" isimli bildirisiyle katılmıştır.

. . .