FSMVÜ | Mesleki Eğitim: ''Alüminyum Alaşımları Isıl İşlem Süreçleri: Analiz ve Sentez''
Mesleki Eğitim: ''Alüminyum Alaşımları Isıl İşlem Süreçleri: Analiz ve Sentez''

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi (FSMVÜ) Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi (ALUTEAM), İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) ve Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD)  işbirliği ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) desteği ile yürütülmekte olan Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi Güdümlü Projesi kapsamında mesleki eğitimler düzenlenmektedir.

Kontenjanla sınırlı olan “Alüminyum Alaşımları Isıl İşlem Süreçleri: Analiz ve Sentez”  konulu mesleki eğitimde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Eğitimin Konusu: Alüminyum Alaşımları Isıl İşlem Süreçleri: Analiz ve Sentez

Eğitimci: Prof. Dr. Sakin Zeytin

Sakarya Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı

Tarih: 23.09.2016

Saat: 10:00-16:00

Yer: ALUTEAM

Eğitimin İçeriği:

• Alüminyum alaşımları, sınıflandırma, alaşım elementleri ve görevleri
  • Alüminyum alaşımlarına uygulanan ısıl işlemler, temper türleri, ısıl işlem parametreleri
  • Alaşım bazlı ısıl işlem prosedürleri, uzun ürünler, şekilli parçalar
  • Yapı analizi, proses kontrolü ve tamamlama işlemleri

Süre: 1 gün

Kontenjanla sınırlı olan “Alüminyum Alaşımları Isıl İşlem Süreçleri: Analiz ve Sentez”  konulu mesleki eğitime katılmak için aluteam@fsm.edu.tr adresinden veya 0212 5218100 / 4173 numaralı telefondan kayıt yaptırabilirsiniz.

Not: Eğitim ücretsizdir ve kontenjan 25 kişi ile sınırlıdır.

. . .