Mecidiyeköy AL’de Mühendislik Semineri Yapıldı

21 Nisan 2015

Üniversitemiz, Şişli-Mecidiyeköy Anadolu Lisesi’nde tanıtım faaliyetlerinin yanında seminer de düzenledi.

Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen tanıtım günlerinde Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Pınar Yılmaz, 12. sınıf öğrencilerine bilinçli bölüm ve üniversite tercihi, burs olanakları ile sosyal ve kültürel yaşam hakkında bilgi verdi. Standımızı ziyaret eden öğrencilere Üniversitemizin tanıtım materyalinden oluşan çantalar hediye edildi. Ardından Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Arş. Gör. Mehmet Öner Yeleğen öğrencilerle İnşaat Mühendisliği üzerine söyleşti. Yeleğen, mühendislik fakültesinin eğitim sisteminden ve fakültede öğrencilere sunulan imkânlardan bahsetti.