FSMVÜ | Kazısız Teknolojiler Konferansı
Duyuru Arşivi
Kazısız Teknolojiler Konferansı

Üniversitemiz tarafından desteklenen ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz’ın Bilim Kurulu üyesi olduğu 33. Uluslararası Kazısız Teknolojiler Konferansı ve Sergisi (33rd International No-Dig Conference and Exhibition), 28-30 Eylül 2015 tarihlerinde WOW Kongre Merkezi/Yeşilköy’de gerçekleştiriliyor.

1980’li yıllardan beri dünyanın farklı ülkelerinde 32 defa düzenlenen bu uluslararası etkinlik, yurt dışından birçok akademisyen ve kazısız teknolojiler alanında dünyanın en önde gelen özel sektör temsilcilerinin de katılımıyla tarihinde ilk defa ülkemizde düzenleniyor.

Türkiye’de AKATED (Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği) himayesinde gerçekleşecek olan etkinliğe katılmak isteyen akademik personelimiz ve öğrencilerimiz, Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ile irtibata geçebilirler. Etkinlik bilgileri için www.nodigistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

. .