İnşaat Mühendisliği Tanışma Toplantısı

19 Kasım Pazartesi

İnşaat Mühendisliği bölümü öğretim üyeleri, İngilizce Hazırlık Programında öğrenim gören İnşaat Mühendisliği öğrencilerimizle 19 Kasım Pazartesi günü Küçük Çamlıca Yerleşkesi’nde tanışma toplantısı düzenledi. Mühendislik Fakültesi Dekanı Fevzi Yılmaz ve İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim EKİZ; bölüm, eğitim-öğretim, İnşaat Mühendisliğinin dünyadaki önemi ve önceliği, İngilizcenin bölüm için gerekliliğini anlatan konuşmalar yaptı. Ardından, bölüm öğretim üyelerimiz kendilerini tanıtan konuşmalar yaparak öğrencilerle tanışırken, geleceğe yönelik vizyonlarını açıkladı. Ayrıca, kulüp temsilcilerinin katılımı ve sunumlarıyla öğrencilerimizin üniversitemiz sosyal ortamına bir an önce uyum sağlaması hedeflenmiştir.