İnşaat Mühendisliği Bölümü Kazısız Teknolojiler Konferansında

Üniversitemiz tarafından desteklenen ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz’ın Bilim Kurulu üyesi olduğu 33. Uluslararası Kazısız Teknolojiler Konferansı ve Sergisi (33rd International No-Dig Conference and Exhibition), 28-30 Eylül 2015 tarihlerinde WOW Kongre Merkezi/Yeşilköy’de gerçekleştirildi.

Dünya çapında büyük ilgi gören konferansta, AKATED (Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği) kurucularından Mühendislik Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Fevzi YILMAZ, en prestijli ödül olan “Ömür Boyu Hizmet Ödülü”ne layık görüldü. AKATED Başkanı Yasin Torun, Prof. Dr. Fevzi YILMAZ’ın Kazısız Teknolojiler kitabının Türkçe tek kaynak olduğunu vurgulayarak kendilerine özel teşekkürlerini sundu.

Konferansa oturum başkanlığı yapan Prof. Dr. Fevzi YILMAZ  yanısıra, İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden Araş. Gör. Mustafa MERT ve Araş. Gör. Mehmet Öner YELEĞEN de delege olarak katılmıştır. Fakültemiz İnşaat Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencileri  konferansta görev almışlardır.