''Girişimcilikte Süreç Yönetimi ve İş Planı'' Adlı Seminer

İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün daha önceki senelerde başlattığı hâlen de devam eden “Girişimcilik ve İnovasyon”  dersi seminerleri kapsamında  her bölümden katılan Mühendislik Fakültesi öğrencileri ve değerli öğretim üyelerimizin katılımıyla Haliç Yerleşkesi’nde devam etti.

24 Nisan 2018 tarihinde yapılan seminerimizde Synpet Technologies Proje Müdürü/Makine Mühendisi sn.Furkan A. Çallıalp “Girişimcilikte Süreç Yönetimi ve İş Planı” adlı seminer verdi.

Soru-Cevap şeklinde ilerleyen seminerimizde, Girişimcilik yolunda atılması gereken adımlar ve bu süreçte şirketlerin ve girişimcilerin nasıl bir yol izlemesi gerektiğinden bahsedildi.

Ayrıca iş dünyasında şirketlerin başarılı ve başarısız olma sebepleriyle ilgili çeşitli örnekler verildi.

Seminer sonunda Makine Mühendisi Furkan A. Çallıalp’a teşriflerinden ötürü teşekkür mahiyetinde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz tarafından kahve fincanı takdim edildi.

Seminere  Elektrik-Elektronik Mühendisliği öğretim üyesi Prof. Dr. Fethi Çallıalp ve Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı  Dr.Öğr.Üyesi Ebubekir Koç ve çok sayıda araştırma görevlisi katılım sağladı .Seminer sonunda öğrenci memnuniyeti ile ilgili olumlu geri dönüş alındı.