Girişimcilik ve İnovasyon dersi kapsamında ERSAŞ Alüminyum CEO' sunun ziyareti

08 Mayıs 2015 Cuma günü Mühendislik Fakültesi bünyesinde verilen Girişimcilik ve İnovasyon dersi kapsamında Üniversitemize konuk olarak katılan ERSAŞ Alüminyum CEO’su Esat ERDURAK öğrencilere Alüminyum sektörü ve Girişimcilik konusunda deneyimlerini aktardı. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi YILMAZ, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ebubekir KOÇ, Öğretim Görevlileri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı seminerde sorulara yanıtlar veren ERDURAK sektörün dünü, bugünü ve yarını hakkında çarpıcı bilgiler aktardı. Sektöre henüz 13 yaşındayken girdiğine değinen tecrübeli CEO, kendi işini kurmak isteyen genç girişimci adaylarının yollarını aydınlatacak bilgiler aktardı. Seminer sonunda Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi YILMAZ tarafından kendilerine hediye takdim edildi.