FSMVÜ | Biyomedikal Mühendisliği Bölümünden Büyük Başarı
Biyomedikal Mühendisliği Bölümünden Büyük Başarı

BETAM

Türkiye’nin ilk; Biyomedikal Elektronik Tasarım, Üretim, Kalibrasyon ve Araştırma Merkezi (BETAM) Projemiz İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) tarafından kabul edildi. Ülkemizin; Biyomedikal, elektronik ve kalibrasyon cihazları, tasarım ve üretimi konusunda önemli ölçüde ihtiyacını karşılayacak olan merkezimizde tüm öğretim, mühendis ve öğrenci kadromuzla ülkemize hizmet edecek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

1.117.996 TL bütçesiyle güncel teknolojiyi takip etmek, ülkemize bu alanda vizyon katmak ve yenilikçi ürünler meydana getirmek amacıyla tasarlanan merkezimiz Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi  Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği bünyesinde hizmet verecektir. Merkezimiz önümüzdeki eğitim-öğretim yılı içerisinde Üniversitemizin Haliç yerleşkesindeki yeni AR-GE binasında faaliyete başlayacaktır.

. . .