FSMVÜ | FSMVÜ Biyomedikal Teknolojileri Araştırma ve Uygulama Kulübü öğrencilerimiz sempozyuma katıldı.
Haberler

FSMVÜ Biyomedikal Teknolojileri Araştırma ve Uygulama Kulübü öğrencilerimizin katıldığı sempozyumda; Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Yakup Çağ, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Osman Eroğul, İstanbul Üniversitesi Biyomedikal ve Klinik Mühendislik Birimi’nden Prof. Dr. Aydın Akan, İlerimed Sağlık Ürünleri Tic. A.Ş. AR-GE Müdürü Cenk Kalkan ve İş Geliştirme Müdürü Dr. Selçuk Can Güven biyomedikal alanındaki deneyimlerini paylaştılar.

Sempozyumda daha sonra; Bahçeşehir Üniversitesinden Dr. Kamuran Kadıpaşaoğlu, DTI Implant System San.Tic.A.Ş. Ceo Dr.Talat Bugur, Star Kayar A.Ş. Ceo Fatih Van, Fresenius Medical Care firmasından Biyomedikal Mühendisi Kutay Güneştepe, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. S.Semahat Demir, Siemens’den Biyomedikal Mühendisi Şilan Yılmaz ve Elektrik Mühendisleri Odası Şube Başkan Yardımcısı Nur Güleç yaptıkları konuşmalarda sırasıyla biyomedikal sektörünün Türkiye ve dünya pazarındaki yeri, son dönem böbrek yetmezliği tedavileri, tıp bilişimi ve tıp bilşimi uygulamaları, biyomedikal mühendisliğinde kadın çalışanların durumu ile ilgili konulara değindiler.

Öğrencilerimiz daha sonra İstanbul’da düzenlenen Tıbbi Cihazlar ve Malzeme Fuarı Expomed 2014'e katıldılar.