Enerji Verimliliği ve Devlet Destekleri Semineri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Alüminyum Test Eğitim Araştırma Merkezi ile GALSİAD (Girişimci Alüminyum ve Sanayici İş Adamları Derneği)  işbirliği ve İstanbul Kalkınma Ajansı desteğiyle yürütülmekte olan “Alüminyum İmalat Tesislerinde Enerji Verimliliği ve Sera Gazlarının Azaltılması” projesi kapsamında 23 Ocak 2015 Cuma günü "Enerji Verimliliği ve Devlet Destekleri" konulu seminerimiz gerçekleştirildi.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nden Mühendis Burhan Güldibi’nin sunumuyla gerçekleşen seminerde enerji verimliliği faaliyetleri ve teşvikler, politika, strateji ve mevzuat geliştirme çalışmaları, Türkiye’nin temel enerji politikaları, verimlilik arttırıcı projelerin desteklenmesi gibi konuların üzerinde duruldu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlileri ve alüminyum sektöründen sanayicilerin katıldığı seminer sonunda, fikir alışverişinde bulunuldu.

Sunumun tamamına ulaşmak için tıklayınız.