Dünya Gazetesi Başyazarı Dr. Rüştü Bozkurt Semineri

İnşaat Mühendisliği Bölümü’nün daha önceki senelerde başlattığı hâlen de devam eden “Girişimcilik ve İnovasyon Seminerleri” her bölümden katılan mühendislik öğrencileri ve değerli öğretim üyelerimizin katılımıyla Haliç Yerleşkesi’nde devam etti.

İnovasyon ve Girişimcilik Dersi kapsamında yapılan seminerimizde Dünya Gazetesi Başyazarı Dr. Rüştü Bozkurt yer aldı. İş dünyasındaki çeyrek asırlık tecrübesi ile Dr. Rüştü Bozkurt öğrencilerle ve akademisyenlerle bir araya geldi ve bilgi paylaşımında bulundu.

İş dünyasına yeniliğin nasıl getirileceğinden, girişimcilik,  icat ve inovasyon adımlarının nasıl olduğu konularını anlatan Dr. Rüştü Bozkurt şirketlerin büyümesinde inovasyonun önemine vurgu yapmıştır. Seminer, öğrencilerin iş dünyası ve teknoloji ile alakalı soruları ile devam etti.

Seminer sonunda Dünya Gazetesi Başyazarı Dr. Rüştü Bozkurt’a teşriflerinden ötürü teşekkür mahiyetinde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz tarafından kahve fincanı takdim edildi.

Seminere Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz’ın yanı sıra Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. A. Yılmaz Çamurcu ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Can ve çok sayıda akademisyen iştirak etti. Seminer sonunda öğrenci memnuniyeti ile ilgili geri dönüşüm alındı.