İTÜ’den Dr. Gündoğar’a En Başarılı Tez Ödülü

19 Haziran 2019

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gündoğar, İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından “2018 Yılı En Başarılı Tez Ödülü”ne değer görüldü.

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Gündoğar, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Bilişim Enstitüsü, Hesaplamalı Bilim ve Mühendislik Anabilimdalı’nda tamamladığı “Katlıdizeylerin Çokdeğişkenliliği Yükseltilmiş Çarpımlar Gösterilimi Yoluyla Ayrıştırımı: Kavramcıl Taban ve Uygulayışlar” doktora tezi ile “2018 Yılı En Başarılı Tez Ödülü”ne layık görüldü.

İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca ve İTÜ Bilişim Enstitüsü’nden Dr. Öğr. Üyesi Sabahattin Eker tarafından Dr. Öğr. Üyesi  Zeynep Gündoğar’a ödülü takdim edildi.

Öğretim üyemizi tebrik ederiz.