Dr. Öğr. Üyesi Ayla Gülcü'nün Yakın Zamandaki Yayınları

Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği bölümünde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Ayla GÜLCÜ'nün Ocak ayı içerisinde iki yeni makalesi yayınlandı. Öğretim üyemiz yayınlanan iki makalesini de üniversitemiz lisanüstü öğrencileri ile gerçekleştirdi.

Dr. Öğr. Üyesi Ayla GÜLCÜ, üniversitemiz yüksek lisans öğrenci Sedrettin ÇALIŞKAN ile Scopus indeksli Intelligent Decision Technologies dergisinde "Clustering Electricity Market Participants via FRM Models" isimli çalışmalarını yayınladı.

Bir diğer çalışmasında, Dr. Öğr. Üyesi Ayla GÜLCÜ, üniversitemiz doktora öğrencisi Arş. Gör. Zeki KUŞ ile SCI-E indeksli PeerJ Computer Science dergisinde "Multi-objective simulated annealing for hyper-parameter optimization in convolutional neural networks" isimli çalışmalarını yayınladı.

Hocamızı başarılarından dolayı tebrik eder, üniversitemize katkılarının ve başarılarının devamını dileriz.