Dekanımız ve Biyomedikal Müh. Bölüm Başkanımızdan Boğaziçi Üniversitesi Rektörüne Ziyaret.

Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Yılmaz ve Biyomedikal Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bahattin Karagözoğlu beyefendiler, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmed Özkan beyefendiye ziyaret gerçekleştirmişlerdir.

Ziyaret sırasında Biyomedikal Mühendisliğinin dünü, bugünü ve yarını konuları üzerine geniş çaplı bir fikir alışverişi yapılmıştır. Biyomedikal Mühendisliğinin çıkış noktası ve temellerinin atıldığı dönemlerde ne gibi ihtiyaçlara cevap verdiği, günümüzde ise Biyomedikal Mühendislerinden neler beklendiği, Biyomedikal Mühendisliğinin günümüz problemleri ve çözümleri üzerine konuşulmuştur. Fikir mütalaasının son bölümünde ise Biyomedikal Mühendisliğinin geleceği üzerine konuşulmuş ve bölümümüzün gerek ülkemizde gerekse de Dünya'da ne gibi problemlere çözüm olması gerektiği, ve istihdam mevzuları görüşülmüştür.