Biyomedikal Mühendisliği Öğrencilerimizle Cumartesi Günü Workshop’ta Buluştuk

Mühendislik Fakültesi Biyomedikal Mühendisliği, Biyomedikal Teknolojiler Kulübü ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Elisa Edition Ventilasyon Nedir? Anatomik ve Fizyolojik Temelleri ve Teknik Uygulama Workshop’u 1 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirildi.

Biyomedikal Mühendisliği Bölümü yönetiminde, Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda Türkyılmaz organizasyonunda gerçekleştirilen workshop’a biyomedikal mühendisliği öğrencilerimizden 42 kişilik grup katıldı.

Workshop’a konuşmacı olarak katılan Acendis Akademi ve Eğitim Müdürü Olaf Kayhan, ilk olarak ventilasyon ve kalibrasyon arasındaki bağlantıdan bahsetti. Hazırlamış olduğu sunumda ventilasyon ayarları, ventilasyon kodlarının önemi, ventilasyon kalibrasyonunun nasıl ve ne zaman yapılabileceği ve ventilasyon problemleri konularında detaylı bilgiler verdi.

Kayhan, iki oturum olarak devam eden sunumu sonrasında getirmiş olduğu ventilasyon cihazının  iç yapısını ve hangi parçalardan oluştuğunu öğrencilerimize göstererek eğitime son verdi.