FSMVÜ | Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Staj islemleri ve Staj Komisyonu
Duyuru Arşivi
Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Staj islemleri ve Staj Komisyonu

Bilgisayar Mühendisiliği Staj Komisyonu aşağıdaki gibidir.

STAJ KOMİSYONU:
Başkan :  Yrd. Doç. Dr. Ali NİZAM
Üye  :  Öğr. Gör. Musa AYDIN
Üye  :  Araş. Gör. Sultan ZEYBEK

Staj işlemleri:

1).  Bilgisayar Mühendisliği Öğrenci Staj yönetmeliğini dikkatle okuyunuz

2).  Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Staj Genel Esaslarını Dikkatlice Okuyunuz. (Mühendislik Mimarlık Fakültesi Staj Genel Esaslarına linkten erişilebilmektedir.)

3).  Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Staj işlemleri ve ilgili dökümanlara  linkten erişilebilmektedir.

Staj Adımları:

1).  Staj yapacak öğrenciler, Staj başvuru formunu dikkatlice doldurmalıdır,

2).  Staj'ı kabul edilen öğrenciler zorunlu SGK staj formunu, 3 asıl nüsha olarak (fotokopi değil) hazırlanarak, SGK girişi yapılmak üzere 2 adet resim, nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte, ilgili staj sorumlusunun belirteceği tarihler arasında teslim edilmelidir.

3).  Staj bitiminde staj raporu, formata uygun olarak hazırlanmalı,

4).  Staj bitiminde, Firma yetkilileri tarafından değerlendirme formu kapalı zarf içinde, Bölümümüz adresine posta yolu ile gönderilecektir,

5).  Staj işlemleri Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığının ilan ettiği tarihler arasında yapılmalıdır.

Mühendislik Mimarlık Fakültesi ana sayfasından Akademik -> Staj menüsü altında bulunan FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK - MİMARLIK FAKÜLTESİ STAJ GENEL ESASLARI dosyadaki genel bilgiler dikkate alınmalı.(Bu dosya aynı Bölüm ana sayfasındaki Stajlar menüsü içerisindede bulunmaktadır.)

. .