Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Hazırlıktaki Öğrencileriyle Toplantı

Bilgisayar Mühendisliği öğretim elemanları, İngilizce hazırlık eğitimi almakta olan  Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimizle 17 Mayıs-2016  Salı günü Çamlıca Yerleşkesi’nde tanışma toplantısı düzenledi.

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. A. Yılmaz ÇAMURCU bölüm, eğitim-öğretim, bilgisayar mühendisliğinin dünyadaki önemi ve önceliğini içeren bir konuşma yaptı. Ardından bölüm öğretim elemanları kendilerini tanıtan konuşmalar yaparak öğrencilerle tanışırken, geleceğe yönelik vizyonlarını açıkladı. Bölümün üst teknolojiyle kurulmuş laboratuvar imkanları tanıtımının artından öğrencilerin soruları cevaplandı.  Toplantıda Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinin ilgi ve motivasyonlarının yüksek olduğu gözlendi. Toplantıya İngilizce Hazırlık Programı Başkanı Sinem Aydoğan ve Başkan Yardımcısı Oğuz Güner de katıldı.