Bezmialem Vakıf Üniversitesi ile işbirliği toplantısı

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu hocaları ile yöneticileri tarafından Mühendislik Fakültemize bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ortak projelerimiz üzerine fikir alış-verişi yapılmıştır.

Ziyarett; BAVÜ Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Gökçen Başaranoğlu, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Üyüklü yer alırken, Üniversitemiz adına Biyomedikal Mühendisliği Bölüm başkanımız Prof. Dr. Avni Morgül, dekan yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Ebubekir Koç, bölüm başkan yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Haydar Özkan ve bölüm hocalarımız yer almıştır.

Toplantıda; Mühendislik fakültemizin imkanları dahilinde yapılabilecek yerli tıbbi araç-gereçler, teşhis ve tedavi amaçlı elektronik cihazların tasarımı ve imalatı ile biyouyumlu sarf malzemelerin imalatı konuları görüşülmüştür.

Toplantı sonrası laboratuvarlarımız ve araştrıma merkezlerimizle beraber araştırma laboratuvarlarımız gezilmiştir.