FSMVÜ | BLM402 Bitirme Projesi II Sınav Tarihleri Hakkında
Duyuru Arşivi
BLM402 Bitirme Projesi II Sınav Tarihleri Hakkında

Final Sınavı:

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencileri için 2017-2018 Güz yarıyılı Bitirme projesi II final sınavı tarihi 05 Ocak 2017 Cuma günü saat 09:00 ile 12:00 arasında olacaktır.

Final Sınavına girecek Bitirme Projesi II öğrencilerinin Proje Dökümanlarını en geç 29 Aralık 2017 Cuma günü jüri üyelerine teslim etmeleri gerekmektedir. Proje Dökümanını zamanında teslim etmeyen öğrenciler kesinlikle sınava alınmayacaktır.

Final Sınavına girecek öğrencilerin sınava giriş saatleri daha sonra ilan edilecektir.

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm başkanlığı

Bütünleme Sınavı:

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencileri için 2017-2018 Güz yarıyılı Bitirme projesi bütünleme sınavı tarihi 26 Ocak 2018 Cuma günü saat 09:00 ile 12:00 arasında olacaktır.

Bütünleme Sınavına girecek Bitirme Projesi II öğrencilerinin Proje Dökümanlarını en geç 22 Ocak 2018 pazartesi günü jüri üyelerine teslim etmeleri gerekmektedir. Proje Dökümanını zamanında teslim etmeyen öğrenciler kesinlikle sınava alınmayacaktır.

Bütünleme Sınavına girecek öğrencilerin sınava giriş saatleri daha sonra ilan edilecektir.

Bilgisayar Mühendisliği Bölüm başkanlığı

BLM403 Bitirme Projesi II Sınav Jürileri