Araş. Gör. Sezer Öztürk'ün kongre haberi

Üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü araştırma görevlilerinden Sezer Öztürk, bildiri sunumu yapmak üzere, 9-10 Mayıs 2017 tarihlerinde Nevşehir, Avanos’ ta gerçekleştirilen “2nd International Conference on Civil and Environmental Engineering” e katılmıştır. Konferansta Arş. Gör. Sezer Öztürk, üniversitemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Cenk Aksoylar ve Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Bilge Doran tarafından hazırlanan “An Analytical and Experimental Study of Time Integration Methods in Pseudo Dynamic Analysis” isimli çalışma sunulmuştur.

Çalışmada dinamik benzeri testlerde kullanılan integrasyon şemaları üzerine gerçekleştirilen sayısal ve deneysel incelemeler sunulmuştur. Deneysel çalışma üniversitemizin “Yapı Mekaniği ve Deprem Araştırma Laboratuvarı” nda bulunan “Altı Serbestlik Dereceli Yük ve Yer Değiştirme Hücresi” kullanılarak gerçekleştirilmiştir.