Altyapı İnşaatlarında Devrim: Kazısız Teknolojiler Semineri yapıldı

Üniversitemiz Yapı ve İnşaat Kulübü tarafından düzenlenen Makine Yüksek Mühendisi, AKATED (Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yasin TORUN’un konuşmacı olarak katıldığı ‘Altyapı İnşaatlarında Devrim: Kazısız Teknolojiler’’ başlıklı seminer, 19 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 15:00’te Haliç Yerleşkesi B204 no.lu salonda gerçekleştirildi.

Genç Girişimci Torun, dünyada çok yeni bir teknoloji olan ‘Kazısız Teknolojiler’in can ve mal güvenliği açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Torun, kazısız teknolojilerin hangi safhada olduğunu detaylandırarak dinleyicilerle paylaştı.

Seminer; “Kazısız Teknolojiler ve Malzemeler” kitabının yazarı Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi YILMAZ, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. İbrahim EKİZ, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ebubekir KOÇ, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nihan DOĞRAMACI AKSOYLAR, Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali NİZAM ve İnşaat Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet Öner YELEĞEN’in yanısıra birçok öğrenci tarafından da ilgi ile dinlendi.