İnşaat Mühendisliği % 100 Burslu
Bilgisayar Mühendisliği % 50 Burslu
Biyomedikal Mühendisliği % 100 Burslu
Biyomedikal Mühendisliği % 50 Burslu
FSMVÜ | Akademik Personelimiz İleri Düzey Bilgisayar Bilimi Anlaşması Kapsamında Eğitimlerini Tamamladı
Üniversitemizle ORACLE arasında İLERİ DÜZEY BİLGİSAYAR BİLİMİ ANLAŞMASI kapsamında akademik personelimiz aşağıdaki eğitimleri tamamlamıştır.

•Yrd Doç Dr. Ali NİZAM ve Araştırma Görevlisi Mehmet TURPÇU: Java Programming (10- 11 Haziran 2013)
 •Araştırma Görevlisi Mehmet TURPÇU: Database Design and Programming with SQL (17-19 Haziran 2013)

Önümüzdeki akademik dönemlerde, yukarıdaki eğitim konularını içeren dersler Oracle eğitim materyallerinden de faydalanarak verilecektir. Böylece öğrencilerimize Oracle tarafından verilen tüm dünyada geçerli Java ve veritabanı konusundaki sertifika sınavlarına ücretsiz veya cüzi bir ücretle katılım hakkı sağlanacaktır.