ALUTEAM İstanbul Pencere Fuarına Katıldı

Üniversitemiz Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi 16. Uluslararası Pencere Fuarı’nda yerini aldı. 30 ülkeden 696 firma ve firma temsilciliğinin katıldığı fuar, sektörden yoğun ilgi gördü.

11- 14 Mart 2015 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 16. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı’nda Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Alüminyum Test Eğitim ve Araştırma Merkezi olarak ziyaretçilerimizi ağırladık.

 Fuar boyunca standımızı ziyaret eden misafirlerimiz, projelerimiz hakkında bilgi aldı, test cihazlarımızın bir kısmını inceleme olanağı buldu. Yeni projelerle ilgili çeşitli görüşmeler yapıldı. Sektörün yoğun ilgi gösterdiği fuarda Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. Musa Duman, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sn. Prof. Dr. Fevzi Yılmaz, İMMİB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Rıdvan Mertöz, TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Bülent Ünal, GALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Celalettin Kırboz standımızı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgi aldı.