6. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Fuarı'nda Öğrencimizin Poster Sunumu

16 Mayıs 2018

Üniversitemizin de destek verdiği, 25-26 Nisan’da İstanbul’da gerçekleştirilen 6. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı’nda (ICSG 2018), Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Oğuzhan Oktay Büyük ”A Novel Actual Time Cyber Security Approach to Smart Grids” isimli bildirisi ile Poster sunumu yapmıştır.

IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) tarafından teknik olarak desteklenen ICSG 2018’de, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Oğuzhan Oktay Büyük‘ün Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ali Yılmaz Çamurcu danışmanlığında geliştirilen projenin: ”A Novel Actual Time Cyber Security Approach to Smart Grids” başlıklı bildirisi sunuldu. Bildiri, üniversitemizin IEEE’de yayınlanacak ikinci öğrenci bildirisi olma özelliğini de taşıyor.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayelerinde; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ve Üniversitemizin katkıları ile düzenlenen ICSG 2018’de; akıllı şebekeler ve şehirlerin önemi ve gelecekteki yerleri tartışıldı, profesyoneller tarafından öneriler ve teknolojik ürünler ziyaretçilerle paylaşıldı. 

Öğrencilerimizi sunduğu bildiri için tebrik eder, başarılarının sürekli olmasını temenni ederiz.