FSMVÜ | 2015-2016 Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuruları Başlamıştır.
Duyuru Arşivi
2015-2016 Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuruları Başlamıştır.

015-2016 eğitim öğretim yılı itibariyle mezuniyet aşamasında olan lisans öğrencileri için Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı ön kayıt işlemleri başlamıştır.

Sabahattin Zaim Üniversitesi ile yapılan protokol gereği üniversitemize tanınan kontenjanlara kesin kayıt yapılabilmesi için, ön kayıt formunun 22 Kasım 2015 tarihi saat 23:30’a kadar Öğrenci İşleri web sayfamız üzerinden online olarak doldurulması gerekmektedir.

Kimler Başvuru Yapabilir?

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına, üniversitemizde kayıtlı son sınıf öğrencileri başvuru yapabilir.

Ön kayıt için tıklayınız.

Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifika Programına İlişkin Usul ve Esaslar için tıklayınız.

Atamaya Esas Olan Öğretmenlik Alanları için tıklayınız.

Değerlendirme Sonuçları ve Kesin Kayıtlar

Başvuran adayların değerlendirme sonuçları,  25 Kasım 2015 tarihinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi web sitesi üzerinden ilan edilecektir.

Kesin kayıt işlemleri ile ilgili bilgilendirme, İSZÜ web sitesi üzerinden yapılacaktır.

. . .