FSMVÜ | UZEM Derslerine Erişim 2015-2016 Eğitim Ogretim Yılı
Duyuru Arşivi
UZEM Derslerine Erişim 2015-2016 Eğitim Ogretim Yılı

Sevgili öğrencimiz,

TDE115 - Türk Dili I, TDE116 - Türk Dili II, TRH115 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, TRH116 - Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II derslerini alan öğrencilerimiz bu dersleri uzem.fsm.edu.tr web adresinden e-ders sistemine erişerek takip edecekler.

Derslerin ilk 3 haftası sisteme yüklenmiş olup bundan sonra her hafta düzenli olarak eklenecektir.

Bu dersleri seçen öğrencilerimizin kullanıcı adı (öğrenci no ya da TC kimlik no) ve şifreleri (TC kimlik no) e-ders sistemine tanımlanmıştır.

Öğrencilerimizin UZEM sistemini kullanmalarını kolaylaştırmak amacıyla hazırlamış olduğumuz tanıtıcı videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

NOT: Uzaktan Öğretim sisteminde sorun yaşayan öğrencilerimiz uzem@fsm.edu.tr adresinden destek alabileceklerdir.

. . .