İnşaat Mühendisliği % 100 Burslu
Biyomedikal Mühendisliği % 50 Burslu
FSMVÜ | 35.Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı
35.Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fevzi Yılmaz 11-12 Mayıs 2018 tarihlerinde gerçekleşen 35. Mühendislik Dekanları Konseyi Toplantısı’na katılmıştır.

Bayburt Üniversitesi’nde gerçekleşen toplantıya Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk COŞKUN, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hanefi BAYRAKTAR, MDK Genel Sekreteri Prof. Dr. Süheyda ATALAY  ve mühendislik fakülteleri dekanları katkı vermişlerdir.

‘’Mühendislik Eğitimine Yaklaşım Farklılıkları’’ ve ’Yeni Mevzuatın Mühendislik Fakültelerinin Akademik Personel İstihdam Sürecine Etkileri’’ başlıklı paneller ile devam eden toplantı MÜDEK değerlendirme süreci, MDK üyelikleri ve toplantılar hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirilerek sona ermiştir.